onsdag 3. juli 2013

Skjebnen eller tilfeldigheter????? og litt klutestrikk

Bildet er hentet fra adressa.no
Jeg var på hytta til en god venninne i helgen, det ble en flott sammenkomst med reker, vin og hyggelige mennesker. En litt artig ting som kom fram denne kvelden er sammentreffet med en tidligere kolega som jeg ikke har sett på 12 år ca. Hun har laget seg en blogg som blant annet handler om strikking, hekling osv. Det som var så spesielt var våre valg av navn på bloggene

Hennes: Mellom himmel og jordbær
Min:      Mellom himmel og jord

Når jeg kommer på artige historier om sammentreff, kan jeg ikke komme utenom historien til Jan.

Dette er en helt sann historie som jeg har fått tillatelse til å publisere:
Bildet er hentet fra greenwichmeantime.com
Som pur ung sjømann på et linjeskip kommer Jan  til New York på 60 tallet. Han får fri fra skipet for å besøke tanten og onkelen til sin mor, på et sted som ligger et godt stykke ut på New Jersey.
Han leter etter den store bussterminalen på Manhattan, uten å finne den. Han vet ikke at den ligger under jorden, så han stopper en tilfeldig mann (som ser snill ut) og spør om veien.
Mannen er hjelpsom og forklarer hvor og hvordan han skal finne frem. Han er interessert i hvor Jan skal, og sier han er kjent på stedet.
Når han får vite hvem som skal besøkes, utbryter mannen: “That’s my mum and dad!!!”
Hva er oddsen for at du tilfeldig skal treffe din mors ukjente fetter på gaten i New York, en by med over 8 millioner innbyggere?

På strikkefronten er jeg ferdig med den 3 kluten i Klutalongen til Bittami, må nok si at denne kluten ikke var min favoritt å strikke, men vakker er den.
Og jeg gleder med til de neste 2.
Oppskriften finner du her: Rowan Tree (Rogn)


De 2 første kommer jeg til å strikke mye :)